Home » , , » HOCHEI: Înfrângere la Debrecen pentru Dunărea

HOCHEI: Înfrângere la Debrecen pentru Dunărea

foto: facebook.com/MOL LigaUltimul turneu al anului din Ungaria, Liga Mol, a fost încheiat de hocheiștii de la Dunărea cu o înfrângere. După victoria de la  Dunaújvárosi lotul gălățenilor s-a subțiat și mai tare, Vlastimil Lakosil și Robert Krajci nu au putut evolua, astfel că Dunărea a pierdut 0-8 (0-3, 0-1, 0-4) meciul de la Debrecen cu cei de la Debrecen HK. După înfrângerea de la Debrecen, Dunărea se menține în zona locurilor de play-off în Liga Mol cu 37 de puncte în 33 de jocuri, locul 7, două puncte și trei meciuri în plus față de echipele de pe locurile 8 (Fehérvári Titánok) și 9 (Ferencváros), locul 8 fiind ultimul care asigură prezența în play-off.   

A fost meciul cu numărul 60 disputat de Dunărea în acest sezon, în toate cele patru competiții,(Campionatul Național, Liga Mol, Cupa Continentală, Cupa României) stagiune începută începută de gălățeni în urmă cu patru luni, în septembrie. 

Dunărea: 

Bogdan Alexandru Popa, Laszlo Arnold-portari; 

Linia a I-a: Timur Rasulov, Botond Flinta- Ondrej Rusnak, Ede Mihaly, Phil Bushbacher

Linia a II-a: Attila Goga, Erik Bednar- Pal Zoltan, Hildebrand Szabolcs, Lorincz Levente; 

Linia a III-a: Alexandru Ionuț Munteanu, Tamas NandorAnton Cristian Popa, Bogdan Neagoș, Pal Zsombor;  

Antrenori: Marius Trandafir și Irimia Gherghișan

Următorul meci pentru Dunărea este programat pentru sâmbătă, 7 ianuarie, de la ora 18.30, pe teren propriu cu Progym Gherogheni, în Campionatul Național. În Liga Mol următorul meci este programat pentru duminică, 15 ianuarie, de la ora 18.00, tot pe teren propriu, cu MAC Budapesta.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger