Home » , » HOCHEI: Joi, Dunărea joacă, la Galați, cu Steaua, în debutul turului II din Campionatul Național

HOCHEI: Joi, Dunărea joacă, la Galați, cu Steaua, în debutul turului II din Campionatul NaționalDupă două victorii în Liga Mol hocheiștii de la Dunărea vor reveni la meciurile din competiția internă, Campionatul Național. Joi, 8 decembrie, de la ora 18.30, la Galați echipa gălățeană va susține meciul de debut în turul II al competiției interne cu Steaua București. 

Dunărea și Steaua sunt vecine de clasament în ierarhia Campionatului Național de Seniori, însă cele două echipe sunt despărțite de zece puncte.Dunărea este pe patru, ultima poziție care asigură prezența în play-off, cu 26 de puncte din 18 jocuri în timp ce steliștii sunt pe cinci cu 16 puncte din același număr de jocuri, înaintea primei etape din turul II. 

În precedentele rotații din Campionatul Național Dunărea și Steaua s-au întâlnit de patru ori, trei dintre meciuri au fost câștigate de Dunărea 8-3 și 3-2, în prelungiri, la Galați, și 7-3 la Cârța, în timp ce steșiștii au câștigat un joc 10-2 la Cârța în returul I. 

În această parte secundă a Campionatului Național, turul II și returul II, cele șase echipe vor juca câte un meci spre deosebire de turul I și returul I când se jucau meciuri duble.  
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger