Home » , » Până la sfârșitul sezonului s-ar putea ajunge la un număr cât mai mare de membri cotizanți, socios, care ar asigura participarea în Liga a III-a”

Până la sfârșitul sezonului s-ar putea ajunge la un număr cât mai mare de membri cotizanți, socios, care ar asigura participarea în Liga a III-a”


La Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, președintele Școlii de Fotbal Șoimii Dunăreni, Paul Voicu, a declarat că cei care au inițiat proiectul Suporter Club Oțelul Galați trebuie să continue. ”În primul rând și-au asigurat o bază de suporteri, cel mai important lucru, cei care în continuare luptă, cei care încearcă să-i aducă și pe ceilalți. Eu știu că au fost meciuri, la vechiul club, când se juca cu casa închisă. Acum câțiva ani știu că a fost un meci la care cerere de bilete a fost de 50.000. Cred că ar trebui să încerce în continuare, să nu se lase păgubași. Să nu creadă că nu pot aduna suporteri. Până la sfârșitul sezonului s-ar putea ajunge la un număr cât mai mare de membri cotizanți, socios, care ar asigura participarea în Liga a III-a”, a spus Paul Voicu.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger