Home » » RUGBY: Gabriel Dănăilă, jucătorul anului în Divizia Națională de Seniori

RUGBY: Gabriel Dănăilă, jucătorul anului în Divizia Națională de SenioriDupă cum anunțam aici, Federația Română de Rugby a organizat, la fel ca în fiecare final de an, pe propriul site (frr.ro), un sondaj pentru alegerea superlativelor anului în rugbyul românesc. Cel mai bun jucător din Divizia Națională de Seniori a fost, nominalizat și ales, Gabriel Dănăilă, căpitanul de la RCM Galați. 

Pe lângă voturile exprimate pe site-ul FRR, unde Gabriel Dănăilă a fost ales de 9% dintre votanți, cel mai bun jucător din liga secundă a fost ales de specialiștii din cadrul FR Rugby:  Bogdan Muntean-antrenor federal, Alexandru Lupu- antrenorul echipei naționale de rugby în 7 și Ciprian Popa- Director National de Dezvoltare.

În 2016, împreună cu RCM Galați, Gabriel Dănăilă a câștigat titlu de campion al Diviziei Naționale de Seniori-rugby în 7. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger