Home » » VOLEI: Arcada a încheiat turul cu o victorie de trei puncte

VOLEI: Arcada a încheiat turul cu o victorie de trei puncteEchipa masculină de volei Arcada a încheiat prima parte a sezonului regulat al Diviziei A1, turul, cu o victorie de trei puncte. Deși se preconiza o victorie scurtă în trei seturi ultimul meci din tur cu ”U ” Cluj-Napoca a fost prelungit cu un set, în final Arcada s-a impus 3-1. 

După un prim set încheiat 25-16 pentru Arcada, gazdele s-au impus 25-15 în setul secund. În actul secund parcă mai mult au ținut discuțiile legate de o posibilă greșeală de rotație a gazdelor. În finalul actului secund cu avantaj consistent pe tabelă Martin Stoev a făcut câteva schimbări în echipă, iar Mihai Dumitrache, servit bine de coordonatorul Alexandru Muscină s-a remarcat prin punctele realizate. Setul trei a fost început de gălățeni cu câțiva jucători care nu prea fac parte din sextetul de bază, oaspeții au profitat de prestația mai slabă a gălățenilor și s-au impus 25-20. În setul patru, încheiat Arcada a revenit la jocul din primele seturi și s-a impus 25-15.

Evoluția scorului: 

Set I: 8-5, 16-9, 25-16; 
Set II: 8-6, 16-9, 25-15; 
Set III: 8-5, 16-21, 20-25; 
Set IV: 8-4, 16-13, 25-15. 

Arcada: Alexander Safonov, Caio de Pra, Șerban Pașcan, Filip Despotovski, Liviu Cristudor, Andrei Spânu, Nikola Rosic-libero. Au mai jucat: Alexandru Muscină, Alexandru Zahar, Mihai Dumitrache. Rezerve:  Nemanja Radovic. Bojan Janic,   Miroslav Gradinarov, Marius Pârvu-libero. Antrenor: Martin Stoev.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger