Home » , » BASCHET: Băieții de la Phoenix joacă azi la Sibiu în etapa a XV-a din LNBM

BASCHET: Băieții de la Phoenix joacă azi la Sibiu în etapa a XV-a din LNBM


Programat de două ori, sâmbătă și duminică, jocul din etapa a XV-a din LNBM, a IV-a din retur, de la Sibiu, dintre CSU și Phoenix se va disputa astăzi, luni, 9 ianuarie, de la ora 18.00. Înaintea jocului din Sala ”Transilvania”, Phoenix este pe locul opt în LNBM cu  18 puncte în 13 jocuri disputate, 5-8, victorii-înfrângeri. După ce s-au disputat celelalte meciuri din etapa a XV-a CSU Sibiu a coborât de pe locul trei pe șapte în LNBM cu 21 de punte, din 13 jocuri, 8-5, victorii-înfrângeri. În meciul tur, de la Galați, sibienii s-au impus 81-90.

În ultimele patru etape Phoenix a pierdut un singur joc, pe terenul vicecampionilor de la Mureș Târgu Mureș, însă echipa pregătită de Florin Nini a obținut victorii importante cu campioana CSM CSU Oradea, cu BCMU Pitești sau Municipal Olimpic Baia Mare. CSU Sibiu a pierdut ultimele două meciuri din LNBM, pe terenul campionilor de la Oradea și acasă cu Steaua București, dar înaijte de cele două înfrângeri sibienii au avut o serie de cinci victorii consecutive.     
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger