Home » , , » BASCHET: Cosmin Șerbănescu: ”În momentul de față la Centrul de Copii și Juniori de la Phoenix sunt peste 400 de copii”

BASCHET: Cosmin Șerbănescu: ”În momentul de față la Centrul de Copii și Juniori de la Phoenix sunt peste 400 de copii”

foto: Phoenix Galați
La Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, Cosmin Șerbănescu, unul dintre antrenorii din cadrul Centrului de Copii și Juniori al clubului Phoenix a vorbit despre numărul de copii care se pregătesc la clubul gălățean. ”Am luat contact cu baschetul gălățean mergând în școli la selecții pentru copii. Am rămas plăcut surprins, părinții, bunicii, profesorii de sport, copii, sunt foarte deschiși la acțiunile noastre de selecție la baschet. În momentul de față la Centrul de Copii și Juniori de la Phoenix sunt peste 400 de copii, dar cu ajutorul municipalității, să avem mai multe săli, în mai multe zone ale orașului, putem să ajungem la 600 sau 700 de copii. Există potențial al antrenorilor la noi la club”, a spus Cosmin Șerbănescu. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger