Home » , » BASCHET: Florin Nini: ”Avem o sală efervescentă care ne împinge de la spate”

BASCHET: Florin Nini: ”Avem o sală efervescentă care ne împinge de la spate”Antrenorul echipei masculine a clubului Phoenix, Florin Nini, a vorbit la Lider Sportiv, Pro FM Lider FM , despre atmosfera din Polivalentă la meciurile de acasă ale băieților: ”Avem o sală efervescentă care ne împinge de la spate. În finalul meciurilor cu Oradea, Târgu Mureș, ultimele cinic minute, toată lumea era în picioare, cu aplauze și încurajări, a fost acel impuls de care aveau nevoie băieții pentru a împinge jocul în favoarea noastră, împotriva unor echipe extrem de valoroase, cu jucători care au experiență europeană la toate nivelurile. Sunt convins că acest lucru va obliga în plus jucătorii la celelalte meciuri. Este un plus mare pe care publicul îl aduce, un aport decisiv în ceea ce privește câștigarea meciurilor. Publicul simte momentele critice, situațiile în care nu gestionăm lucrurile bine, ne dă energia necesară. Publicul ne susține frenetic”, a spus Florin Nini.

Altfel, sâmbătă, 28 ianuarie, de la ora 19.30, în Sala Sporturilor ”Dunărea”, Phoenix va juca în etapa a XVIII-a din LNBM cu SCM Timișoara.   
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger