Home » , » BASCHET: Milos Bojovic conduce în clasamentul marcatorilor și al eficienței din LNBM

BASCHET: Milos Bojovic conduce în clasamentul marcatorilor și al eficienței din LNBM


După ce s-au disputat 13 din cele 22 de etape din sezonul regulat al Ligii Naționale echipa masculină a clubului Phoenix este pe locul opt în clasament cu 18 puncte din 13 jocuri, 5-8, victorii-înfrângeri. La nivelul statisticilor individuale sârbul Milos Bojovic, jucător ce evoluează pentru al doilea sezon la Phoenix, conduce în ierarhia marcatorilor și în cea a eficienței. 

În clasamentul marcatorilor din LNBM, Bojovic ocupă prima poziție cu 265 de puncte marcate în 13 jocuri, o medie de 20.38 puncte marcate pe meci. Cele mai multe puncte au fost marcate de sârbul de 35 de ani în victoria 95-73 a gălățenilor de pe teren propriu cu BCMU Pitești. Milos Bojovic este lider și în ierarhia eficienței din prima ligă masculină cu 299 puncte de eficiență în cele 13 meciuri jucate din actuala ediție a LNBM. Cea mai bună performanță, 35 de unități de eficiență, a fost înregistrată în meciul de acasă cu Municipal Olimpic Baia Mare câștigat de Phoenix 102-57.   

Altfel, Phoenix va juca primul meci din 2017 sâmbătă, 7 ianuarie, de la ora 18.00, la Sibiu, cu CSU, în etapa a XV-a din LNBM.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger