Home » , » BASCHET: Phoenix a învins la 26 de puncte BT Alexandria și s-a calificat în Final 8 al Cupei

BASCHET: Phoenix a învins la 26 de puncte BT Alexandria și s-a calificat în Final 8 al CupeiDeși aveau nevoie de victorie la nouă puncte, pentru a obține calificarea directă la turneul final (Final 8) al Cupei, echipa de fete a clubului Phoenix s-a impus de o manieră categorică, 90-64 (+26), în manșa retur din turul inaugural al Cupei, cu Baschet Teleorman Alexandria, și a obținut calificarea, direct, în primele opt echipe din competiția KO.

Phoenix a excelat în primul sfert încheiat 32-12. În sfertul secund gălățencele s-au impus 29-20, astfel că la pauza mare Phoenix avea un avans consistent de 29 de puncte, 61-32, și calificarea în Final 8 era asigurată. În partea a doua a jocului antrenorul Eugenio Rodrigues a folosit întreaga rotație avută la dispoziție, oaspetele au profitat și s-au impus în sfertul trei 19-17, iar ultimul parțial s-a încheiat 13-12 pentru BT Alexandria.

La fel ca în meciul tur cea mai bună marcatoare a meciului a fost Romina Filip, astăzi cu 23 de puncte (5x3). Celelalte marcatoare de la Phoenix au fost: Shanice Steenholdt 22 de puncte (2x3), Kathie Ruthan 14 puncte (4x3), Erica Covile 14 puncte, Alexandra Dumitrache 7 puncte, Myneshia McKenzie 6 puncte, Bianca Fota și Janette Jackson câte două puncte. Au mai evoluat pentru Phoenix: Crsitina Badi, Denisa Fota, Andreea Crețu. De partea cealaltă cea mai bună marcatoare penru BT Alexandria a fost Carla Bartee cu 16 puncte (3x3).

Pentru Phoenix urmează meciul din etapa a XV-a din LNBF, de la Satu Mare, cu Municipal, 14 ianuarie, conform programării inițiale.  
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger