Home » , » BASCHET: Fetele de la Phoenix joacă duminică, la Galați, pentru calificarea la turnul final al Cupei

BASCHET: Fetele de la Phoenix joacă duminică, la Galați, pentru calificarea la turnul final al CupeiPentru a se califica direct la turneul final (final 8) al Cupei României, echipa feminină a clubului Phoenix trebuie să câștige la o diferență de nouă puncte meciul retur din turul I al Cupei, cu Baschet Teleorman Alexandria. Returul cu echipa din Teleorman este programat pentru duminică, 8 decembrie, de la ora 18.00, în Sala Sporturilor ”Dunărea”. 

După înfrângerea din tur 70-78, de la Alexandria, Phoenix trebuie să învingă echipa din Teleorman la minimum nouă puncte diferență pentru a obține calificarea directă la turneul final al Cupei (final 8). Chiar dacă nu vor reuși să învingă echipa din Alexandria la nouă puncte Phoenix are șansa calificării în faza următoare a Cupei dacă va fi una din cele două echipe ”lucky-loser”.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger