Home » , » BASCHET: Phoenix primește vizita ”lanternei” în LNBF

BASCHET: Phoenix primește vizita ”lanternei” în LNBFDin sezonul regulat al LNBF echipa de fete a clubului Phoenix mai are de susținut trei jocuri. În două dintre ele echipa gălățeană va juca cu codașele LNBF, Poli Iași și Sirius Târgu Mureș, iar sezonul regulat va fi încheiat cu un duel pe teren propriu cu campioana Sepsi Sfântu Gheorghe.  Prima dată sâmbătă, 21 ianuarie, de la ora 18.00, în Sala Sporturilor ”Dunărea”, Phoenix va juca cu nou promovata Poli Național Iași, ultima clasa din LNBF.

Meciul cu echipa din Iași, contează pentru etapa a XVI-a, și este abordat de Phoenix după o serie de patru înfrângeri consecutive. Ultima victorie a echipei pregătite de Eugenio Rodrigues a fost în etapa a XI-a la Alexandria. În clasamentul din LNBF Phoenix este pe locul cinci cu 22 de puncte din 15 jocuri, 7-8, victorii-înfrângeri. Echipa din Iași este ultima din LNBF cu 16 puncte, 1-14, singura victorie a fost înregistrată de ieșence în etapa a IV-a la Arad. Meciul tur a fost câștigat de Phoenix 88-84. Înainte de startul sezonului cele două echipe s-au întâlnit în dublă amicală la Galați, iar meciurile au fost câștigate de Phoenix 81-65 și 85-55. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger