Home » , » BASCHET: Phoenix-SCMU Craiova, duel pentru play-off, sâmbătă la ”Polivalentă”

BASCHET: Phoenix-SCMU Craiova, duel pentru play-off, sâmbătă la ”Polivalentă”La prima apariție pe teren propriu în 2017 echipa de băieți a clubului Phoenix va juca cu SCMU Craiova, meci important pentru ambele echipe în încercarea lor de a ajunge în play-off-ul LNBM. Jocul contează pentru etapa a XVI-a și se va disputa în Sala Sporturilor ”Dunărea”, de la ora 18.30. 

Înaintea jocului de sâmbătă cele două echipe aflate în luptă directă pentru un loc în play-off sunt vecine de clasament. Phoenix este pe locul 8 cu 19 puncte din 14 jocuri, 5-9, în timp ce echipa din Craiova ocupă locul 9 cum 17 puncte din 13 jocuri, 4-9. Cele două echipe au pierdut primul joc disputat în 2017, Phoenix a cedat la opt puncte, 95-97, jocul de la CSU Sibiu, iar Craiova a pierdut pe teren propriu 77-83 cu SCM Timișoara. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger