Home » , » BASCHET: Phoenix se deplasează la Târgu Mureș, pentru jocul cu Sirius, în LNBF

BASCHET: Phoenix se deplasează la Târgu Mureș, pentru jocul cu Sirius, în LNBFEchipa feminină a clubului Phoenix mai are de disputat două jocuri din sezonul regulat al Ligii Naționale de Baschet Feminin. Fetele lui Eugenio Rodrigues vor susține cele două jocuri într-un interval de  patru zile. Prima dată, sâmbătă, 28 ianuarie, de la ora 19.45, Phoenix va juca pe terenul nou promovatei Sirius Târgu Mureș, urmând ca sezonul regulat să fie încheiat miercuri, 1 februarie, de la ora 18.30, în ”Polivalentă” cu campioana Sepsi Sfântu Gheorghe. 

Înaintea celor două jocuri care închid sezonul regulat Phoenix este pe locul cinci în LNBF cu 24 de puncte din 16 jocuri, 8-8, victorii-înfrângeri, și nu mai poate rata prezența în play-off indiferent de rezultate. Sirius Târgu Mureș ocupă locul nouă în LNBF, penultimul, cu 19 puncte, 3-13, victorii-înfrângeri. Meciul tur, de la Galați, a fost câștigat de Phoenix 91-64. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger