Home » , » BASCHET: Victorie dramatică pentru Phoenix în duelul pentru play-off cu Craiova

BASCHET: Victorie dramatică pentru Phoenix în duelul pentru play-off cu CraiovaEchipa de băieți de la Phoenix a câștigat duelul pentru play-off cu principala contracandidată la un loc în faza a doua a LNBM, SCMU Craiova. Echipa lui Florin Nini s-a impus la limită, 83-82, în etapa a XVI-a din prima ligă masculină. Pe sferturi victoria gălățenilor a fost: 22-20, 26-26, 20-16, 15-20. 

Victoria a fost asigurată de Phoenix la ultima fază a jocului. Cu zece secunde înainte de final, la scorul 83-82 pentru Phoenix, oaspeții au avut posesia dar au ratat aruncarea de două puncte, căpitanul Milos Pesic a fost cel care a recuperat. 

Milos Pesic și Tony Gugino au terminat meciul cu câte 20 de puncte, Pesic s-a mai remarcat și cu cele 37:22 (din 40) minute jucate, iar Gugino a încheiat meciul în ”double-double”, pe lângă cele 20 de puncte a contribuit și cu 11 recuperări. Drew Brandon a marcat 14 puncte, Milos Bojovic a reușit 13 puncte, Cătălin Vlaicu a încheiat cu 7 puncte, iar Adrian Guțoaia și Iosif Pîrlog au reușit 5 respectiv 3 puncte. 

Phoenix este pe locul 8 în LNBM cu 21 de puncte în 15 jocuri, 6-9. Pentru Phoenix urmează meciul de pe terenul viceliderului LNBM, Steaua București, vineri, 20 ianuarie, de la ora 17.15, în direct la Digi Sport.        
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger