Home » » FOTBAL: Farul și CSM Focșani printre adversarele Oțelului în amicalele din această iarnă

FOTBAL: Farul și CSM Focșani printre adversarele Oțelului în amicalele din această iarnă

foto: ascotelul.ro


Liderul Ligii a IV-a, Suporter Club Oțelul Galați, a anunțat programul jocurilor amicale pe care le va disputa în această iarnă. Primul meci de pregătire este programat pentru sâmbătă, 4 februarie, cu echipa sub 19 ani, juniori A, a clubului, liderul seriei a II-a din Campionatul Național al Juniorilor sub 19 ani. După duelul cu SC Oțelul U 19 urmează o dublă amicală cu liderul din Liga a IV-a Constanța, Suporter Spirit Farul Constanța- echipa suporterilor din Constanța. Cele două echipe se vor întâlni sâmbătă, 11 februarie, la Galați, stadionul ”Siderurgistul” și peste o săptămână sâmbătă, 18 februarie, la Constanța. Un alt meci de pregătire anunțat de SC Oțelul este cel din 5 martie, la Galați, cu liderul din Liga a IV-a Vrancea (Superliga Altdorf Tehnik), CSM Focșani.

Înainte de amicalul cu CSM Focșani, sâmbătă, 25 februarie, SC Oțelul va juca restanța din etapa a IX-a din turul Ligii a IV-a cu Viitorul Costache Negri, meciul se va juca la Galați, stadionul ”Siderurgistul”, ordinea jocurilor fiind inversată.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger