Home » » FOTBAL: FC Universitatea revine la pregătiri la 7 ianuarie

FOTBAL: FC Universitatea revine la pregătiri la 7 ianuarieEchipa de fotbal feminin a orașului FC Universitatea este în vacanță. Pauza nu va ține prea mult sâmbătă, 7 ianuarie, fiind programat primul antrenament din acest an conform antrenorului Gabi Călinescu: ”Pe 7 ianuarie vom relua activitatea deoarece ultimul antrenament în 2016 a fost pe 22 decembrie”. 

Începând din acest an staff-ul tehnic al echipei gălățene s-a îmbunătățit cu un preparator fizic: ”Noutatea din această perioadă o reprezintă colaborarea cu doamna Nanu Liliana, în calitate de preparator fizic, și nu numai, deoarece pentru echipă înseamnă un plus din toate punctele de vedere. O persoană care a făcut performanță și de la care avem ce învăța. Îi urăm pe această cale Mulți Ani la echipă și împreună să ne îndeplinim obiectivele”, ne-a spus Gabi Călinescu, antrenorul și președintele de la FC Universitatea. 

După ce a disputat 7 jocuri din actuala ediție a Ligii I, FC Universitatea este pe locul 5 seria I cu 7 puncte din 7 jocuri, 26 goluri marcate-21 încasate. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger