Home » , » FOTBAL: Iulian Apostol: ”Obiectivul nostru este clar, promovarea în Liga a III-a, nu încape discuție de altceva ”

FOTBAL: Iulian Apostol: ”Obiectivul nostru este clar, promovarea în Liga a III-a, nu încape discuție de altceva ”Directorul de imagine de la SC Oțelul, Iulian Apostol, a vorbit,a Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, despre barajul de promovare în Liga a III-a: ”Nu știu să dau un verdict, ne dorim  ca promovarea să fie cât mai ușoară. Ne așteptă un baraj, în iunie, vorbim din punct de vedere regulamentar, am primit adresă de la FRF. Pot apărea surprize, barajul nu va fi ușor, însă stă la latitudinea noastră să promovăm. Avem jucători, antrenori, directori, specialiști oameni care au făcut carieră în fotbal.  Suntem pe un loc care ne onorează, barajul este cu totul altceva. Obiectivul nostru este clar, promovarea în Liga a III-a, nu încape discuție de altceva”
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger