Home » » FOTBAL: Reunire în formulă restrânsă la FC Universitatea

FOTBAL: Reunire în formulă restrânsă la FC UniversitateaEchipa de fotbal feminin a orașului, FC Universitatea, a reluat sâmbătă pregătirile pentru partea a doua a sezonului competițional. Din cauza condițiilor meteo și a drumurilor impracticabile la reunire s-a prezentat o parte din echipă.”Ieri a avut loc reuniunea lotului FC Universitatea Galați. Din păcate, din cauza vremii nefavorabile, peste jumătate din echipa a lipsit, dar am decis să nu amânăm reuniunea echipei deoarece la începutul săptămânii am dat comandă de primul tort FCUG. Având în vedere faptul ca majoritatea fetelor sunt din județul Galați (Ciorăști, Țepu, Berești, Fârțănești, Piscu, Smârdan, Cișmele), județul Vrancea (Răstoaca ), sau Brăila era de așteptat”, ne-a spus antrenorul și președintele de la FC Universitatea, Gabi Călinescu.   

”Sperăm să avem parte de un an în care să ne îndeplinim obiectivele, să nu mai avem parte de accidentări și să recuperăm fetele care sunt accidentate. În această perioadă ne vom pregăti pentru retur și vom continua selecția”, ne-a declarat Gabi Călinescu despre partea a doua a sezonului.  
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger