Home » , » FOTBAL: Robert Ciurea: ”Este de admirat ce fac suporterii cu echipele de tradiție care pornesc de la zero”

FOTBAL: Robert Ciurea: ”Este de admirat ce fac suporterii cu echipele de tradiție care pornesc de la zero”Căpitanul de la SC Oțelul, Robert Ciurea, a declarat la Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, că suporterii care încearcă renașterea echipelor de tradiție sunt de admirat. ”Este de admirat ce fac suporterii cu echipele de tradiție care pornesc de la zero. Văd că din ce în ce mai multe echipe abordează această situație. Asta înseamnă că va fi de viitor,  și în străinătate sunt echipe susținute de suporteri”.  

Robert Ciurea a mai spus că prezența legendelor clubului aproape de echipă le comnferă jucătorilor un plus de determinare: ”Mă bucur că avem o parte din gloriile clubului aproape, acest lucru ne dă ambiție și un plus de determinare. Momentan sunt peste 200 de membri socios, nu știu un număr exact, sper ca în viitor să fie cât mai mulți posibil, cred că se poate ajunge cinci mii, zece mii”, a spus Robert Ciurea.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger