Home » , , » FOTBAL: SC Oțelul a câștigat zona 2 de la Cupa de Iarnă și s-a calificat la turneul final

FOTBAL: SC Oțelul a câștigat zona 2 de la Cupa de Iarnă și s-a calificat la turneul final

sursa foto: ascoțelul.ro

La finalul săptămânii trecute Sala de sport a Școlii nr.3 a găzduit meciurile din zona 2 a Cupei de Iarnă-Nicolae Rainea. Zona de la Galați a fost cea mai puternică la turneu au participat: SC Oțelul-liderul din Liga a IV-a, Avântul Vânători-viceliderul Ligii a IV-a, Mălina Smârdan-liderul din Liga a V-a și ACS Lascăr Schela, ultima clasată din Liga a V-a. 

Zona a fost câștigată de SC Oțelul cu trei victorii, 11-2 cu Lascăr Schela, 8-1 cu Mălina Smârdan și 5-1 cu Avântul Vânători. Locul secund la zona de la Galați a fost ocupat de Avântul Vânători după ce au trecut cu 5-3 de Mălina Smârdan și 5-1 de Lascăr Schela. Pe trei s-au clasat cei de la Schela cu o victorie surpriză, 6-1, în fața celor de la Mălina Smârdan, iar ultimul loc a fost ocupat de liderul Ligii a V-a, Mălina Smârdan, fără victorie.  

SC Oțelul a obținut calificarea la turneul final al Cupei de Iarnă-Nicoale Rainea. Alături de Oțelul la turneul final vor mai juca: Zimbrul Slobozia Conachi-câștigătoarea zonei 1, și Gloria Ivești-câștigătoarea zonei 3. Ultima echipă calificată la turneul final se va decide în urma jocurilor din zona 4 ce se va disputa duminică, 5 februarie, la Șendreni. Turneul final este programat să se dispute duminică, 12 februarie, la Galați, în Sala ”Siderurgistul”.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger