Home » , » FOTBAL: Viorel Tănase: ”Pentru a promova în Liga a II-a trebuie jucători de valoare și stabilitate financiară”

FOTBAL: Viorel Tănase: ”Pentru a promova în Liga a II-a trebuie jucători de valoare și stabilitate financiară”La Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, antrenorul de sezonul trecut de la Metalosport, Viorel Tănase, a vorbit despre situația clubului gălățean ieșit, după meciurile din tur, din calculele promovării.   ”Eu am antrenat la Metalosport, am avut o reacție la un moment dat. Pentru a promova în Liga a II-a trebuie jucători de valoare și stabilitate financiară, ce nu a fost la Metalosport. Ai nevoie de stabilitate financiară lunară, jucătorii sunt profesioniști, din asta trăiesc. Pentru a obține rezultate nu trebuie jucători localnici, trebuie valoare. Oțelul când a luat campionatul nu avea în echipă doar jucători localnici, erau și jucători veniți din afară. Chiar și în generația mea nu erau mulți gălățeni erau mulți jucători veniți din afară. S-a mers pe valoare, valoarea este ca uleiul iese la suprafață și dă rezultate”, a spus Viorel Tănase.  

Metalosprot a încheiat turul Ligii a III-a pe locul nouă cu 18 puncte din 14 jocuri, la 15 puncte de echipa de pe primul loc FK Miercurea Ciuc.  
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger