Home » , » FOTBAL: Zimbrul Slobozia Conachi a câștigat zona 1 de la Cupa de Iarnă. SC Oțelul joacă sâmbătă în zona 2

FOTBAL: Zimbrul Slobozia Conachi a câștigat zona 1 de la Cupa de Iarnă. SC Oțelul joacă sâmbătă în zona 2

foto: facebook/AJF Galați
foto: facebook/AJF Galați


La finalul săptămânii trecute, la Cudalbi, a debutat ediția 2017 a competiției de fotbal în sală  Cupa de Iarnă-Nicolae Rainea. Competiția este organizată de Asociația Județeană de Fotbal Galați și se desfășoară pe zone, cu echipe din Liga a IV-a și a V-a Galați, urmând ca turneul final să se disputa la Galați. Primul turneu, zona 1, s-a disputat la Cudalbi, duminică, 22 ianuarie, și a fost câștigat de Zimbrul Slobozia Conachi. 

Al doilea turneu, zona 2, este programat să se dispute sâmbătă, 28 ianuarie, la Galați, în Sala de Sport a Școlii Nr. 3, (bulevardul Dunărea nr. 60). La turneul de la Galați vor participa SC Oțelul-liderul din Liga a IV-a, Avântul Vânători-viceliderul din Liga a IV-a, Mălina Smârdan-liderul din Liga a V-a și Lascăr Schela-ultima clasată din Liga a V-a. Jocurile vor începe de la ora 11.00. 

A doua zi, duminică, 29 ianuarie, la Tecuci se vor disputa meciurile din zona 3. La turneul de la Tecuci vor participa 6 echipe: CS Școlar Tecuci, Muncitorul Ghidigeni, Gloria Ivești, Avântul Drăgănești, Muncitorul Ghidigeni, Zorile Grivița (Liga a V-a), iar meciurile de la zona 4 se vor disputa duminică, 5 februarie, la Șendreni. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger