Home » » FUTSAL: Alte 4 goluri marcate de Andrian Lașcu în preliminariile UEFA Futsal EURO 2018

FUTSAL: Alte 4 goluri marcate de Andrian Lașcu în preliminariile UEFA Futsal EURO 2018Echipa națională de futsal a Republicii Moldova a câștigat grupa preliminară (preliminary round) de calificare la UEFA Futsal EURO 2018. În ultimul meci al grupei disputate în Anglia, Moldova a învins cu 6-0 selecționata statului San Marino. Cinci dintre goluri au fost marcate de cei doi jucători de la United Galați, Andrian Lașcu și Constantin Burdujel. Lașcu a marcat de patru ori consecutiv, iar Burdujel a ”închis” tabela cu golul de 6-0, la fel ca în primul meci al preliminariilor cu Țara Galilor.    
Selecționata Republicii Moldova a câștigat grupa preliminară din Anglia și a obținut calificarea în faza următoare a preliminariilor  UEFA Futsal EURO 2018 (main round). 

Altfel, în Liga I după ce s-au disputat o parte din meciurile etapei a XVII-a United a coborât pe locul trei cu 32 de puncte din 14 meciuri, un punct mai puțin decât echipa de pe primul loc, Informatica Timișoara, dar și un joc mai puțin. În etapa a XVII-a United va juca pe teren propriu joi, 2 februarie, de la ora 18.00, cu Dunărea Călărași.  
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger