Home » , » FUTSAL: David Asandei: ”Este confortabil pe primul loc”

FUTSAL: David Asandei: ”Este confortabil pe primul loc”La Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, David Asandei, antrenorul de la United, a vorbit despre clasarea echipei pe care o pregătește pe primul loc în Liga I la finalul anului 2016. ”Este confortabil pe primul loc, putem spune că am vrea să rămânem acolo până la finalul sezonului. Deocamdată nu suntem foarte fericiți, este doar o etapă, a trecut turul și patru etape din retur. Ne mai așteaptă șapte jocuri din retur plus play-off-ul și Cupa României. La final tragem linie, în iunie 2017, vrem să terminăm sezonul când sunt finalele campionatului și a Cupei”, a spus David Asandei. 

Altfel, după ce s-au disputat 15 etape din actuala ediție a Ligii I United este pe primul loc în Liga I cu 31 de puncte din 13 jocuri, 10 victorii, o remiză, două înfrângeri, un punct mai mult decât echipa de pe locul doi Autobergamo Deva. 

Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger