Home » , , » HOCHEI: Bianca Bobu, cea mai bună jucătoare a României în meciul cu Spania de la Mondialul U 18 IB

HOCHEI: Bianca Bobu, cea mai bună jucătoare a României în meciul cu Spania de la Mondialul U 18 IB

sursa foto: Federación Española Deportes de Hielo - FEDH

În aceste zile în Spania, la San Sebastian, echipa națională feminină a României sub 18 ani dispută meciurile de la Campionatul Mondial, Divizia a I-a, Grupa B, calificări. România a jucat două meciuri până acum la Mondialul din Spania, ambele pierdute, 1-8 (1 - 3,  0 - 3, 0 - 2) cu Mexic și   4-9 (1 - 2,  0 - 4, 3 - 3) cu Spania. 

La finalul meciului cu Spania cea mai bună jucătoare, din echipa României, a fost desemnată portarul Bianca Bobu, jucătoarea care evoluează pentru echipa de băieți Gladiators Dunărea Galați, în campionatele de juniori din România, și la CSȘ Triumf București în Campionatul Național de Senioare. În meciul cu Spania deși a încasat 9 goluri Bianca Bobu a avut 66 de intervenții la cele 75 de șuturi ale adversarelor.  

România este pe locul 4 la Mondialul din Spania cu două înfrângeri. Duminică, de la ora 17.30, România va juca ultimul meci la competiția din Spania cu echipa Australiei, liderul grupei.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger