Home » , , » HOCHEI: Dublă la Brașov pentru "gladiatori" în CN juniori I

HOCHEI: Dublă la Brașov pentru "gladiatori" în CN juniori IJuniorii sub 18 ani de la Dunărea vor susține miercuri și joi, 4 și 5 ianuarie, (de la ora 19.45 miercuri, și de la ora 12.30, joi), primele meciuri din acest an. ”Gladiatorii” se vor deplasa la Brașov, Patinoarul ”Olimpic”, unde vor juca cu echipa similară a clubului Corona Brașov în Campionatul Național al juniorilor sub 18 ani. Înaintea primelor două jocuri din acest an, prima etapă din turul II, ”gladiatorii”, sunt pe locul patru, din patru, în clasamentul CN juniori I, cu trei puncte obținute în 10 jocuri. Cei de la Corona sunt pe locul trei, din patru, în clasament cu 10 puncte obținute în zece jocuri. 

În actuala ediție a Campionatului Național al juniorilor sub 18 ani  ”gladiatorii” și ”lupișorii” s-au întâlnit de patru ori, turul I, returul I. Dunărea a câștigat un meci 7-6 (3-1, 2-2, 2-3) la Brașov în timp ce Corona a câștigat celelalte trei jocuri 5-3 și 6-2, la Galați, și 7-1 la Brașov. 

Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger