Home » , , » HOCHEI: Dunărea joacă sâmbătă cu HK Belgrad în duelul pentru locul 9 în Liga Mol

HOCHEI: Dunărea joacă sâmbătă cu HK Belgrad în duelul pentru locul 9 în Liga MolDupă ultimul turneu din Ungaria, în care au pierdut orice șansă de a juca în play-off-ul Ligii Mol, hocheiștii de la Dunărea mai au de disputa două meciuri în ligă, ambele pe teren propriu cu HK Belgrad și HK Debrecen. Prima dată, sâmbătă, 28 ianuarie, de la ora 18.00,  la Patinoarul ”Dunărea”, echipa gălățeană va juca cu HK Belgrad în duelul pentru locul nouă din Liga Mol. 

Dunărea este pe locul nouă  în Liga Mol cu 37 de puncte în 38 de jocuri, în timp ce echipa din Belgrad este pe zece cu 30 de puncte din 35 de jocuri. Pentru a-și consolida locul nouă în Liga Mol gălățenii au nevoie de o victorie în jocul de sâmbătă. 

În acest sezon al Ligii Mol, Dunărea a învins de două ori HK Belgrad în timp ce sârbii au câștigat un joc. Dunărea a câștigat un meci la Belgrad, 3-2, și unul la Galați, 2-1, în timp ce al doilea meci din Serbia a fost câștigat de HK Belgrad 6-2. Pe lângă meciul cu HK Belgrad, în Liga Mol, Dunărea va mai juca cu HK Debrecen, sâmbătă, 4 februarie, la Galați. 

După jocul cu HK Belgrad, în aceste zile Dunărea va juca alte două meciuri, în Campionatul Național, cu Sportul Studențesc, duminică, 29 ianuarie,de la ora 18.30, și luni, 30 ianuarie, de la ora 10.30.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger