Home » , » HOCHEI: Dunărea joacă sămbătă pe terenul liderului

HOCHEI: Dunărea joacă sămbătă pe terenul lideruluiSeria celor trei meciuri în patru zile va fi începută de hocheiștii de la Dunărea astăzi, la Brașov. De la ora 18.30, gălățenii vor juca în Campionatul Național cu liderul Corona Wolves Brașov, în penultima etapă din turul II al competiției interne.

Jocul de la Brașov este abordat de Dunărea de pe locul patru cu 35 de puncte în 22 de jocuri, 12 victorii, una de două puncte, 10 înfrângeri, 133 goluri marcate-108 încasate. Corona Brașov conduce în Campionatul Național cu 53 de puncte din 20 de jocuri, 18 victorii (una de două puncte), două înfrângeri, 168 goluri marcate-44 încasate.  

Dunărea și Corona Brașov s-au întâlnit în acest sezon de patru ori, iar echipa din Brașov s-a impus de fiecare dată. În turul I, la Brașov, Corona a câștigat 6-4 și 12-4 iar la Galați, în returul I, victoriile brașovenilor au fost 11-4 și 5-3.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger