Home » , , » HOCHEI: Învinși în repriza a treia. Dunărea-SC Miercurea Ciuc 2-3 (1-0, 1-1, 0-2)

HOCHEI: Învinși în repriza a treia. Dunărea-SC Miercurea Ciuc 2-3 (1-0, 1-1, 0-2)Al treilea meci, din seria celor trei în patru zile, a fost pierdut de hocheiștii de la Dunărea 2-3 cu cei de la Sport Club Miercurea Ciuc. Dacă în meciurile din finalul anului trecut hocheiștii gălățeni erau specialiștii revenilor, întorceau soarta jocului în ultima repriză, astăzi Dunărea a pierdut meciul cu SC Miercurea Ciuc, în ultima repriză pierdută 0-2. 

Dunărea a încheiat priam parte în avantaj 1-0. Golul a fost marcat de Phil Bushbacher, din pasa lui Ondrej Rusnak, în ultima secundă de joc a treimii. Bushbacher a plecat pe contraatac, lansat de o pasă din propria treime de slovacul Rusnak, chiar dacă avea om în spate americanul Bushbacher a marcat în poarta lui Onodi. Partea secundă s-a încheiat la egalitate 1-1. Cele două echipe și-au împărțit momentele de superioritate. Ciucul a dominat prima parte, au reușit să îl învingă pe Arnold Laszlo, portar care a ținut echipa în meci în multe momente azi. În partea secundă a tremii de mijloc Dunărea a echilibrat balanța dominării iar în minutul 15 au trecut din nou în avantaj. Atacantul Robert Krajci a trimis în fața porții iar fundașul Cătălin Berdilă a trimis pucul în poarta lui Onodi.  

În ultima treime ciucanii au împins jocul în treimea gălățeană și au marcat de două ori consecutiv într-un interval de un minut prin Antal Zsombor, același jucător care a marcat și primul gol. Dunărea a ieșit de câteva ori pe contraatac cel mai aproape de gol a fost Bushbacher, care a trimis pucul în apărătorile lui Onodi, insuficient pentru a împinge meciul în prelungiri. Speranțele egalării au fost năruite cu trei minute înainte de final când Cătălin Berdilă a fost eliminat pentru două minute decizie contestată de fundașul gălățean.  
   
Dunărea:

Laszlo Arnold, Viorel Radu-portari; 

Linia a I-a: Nicușor Lușneac, Timur Rasulov-Ondrej Rusnak, Vitali Donika, Phil Bushbacher; 

Linia a II-a: Attila Goga, Juraj Durkech- Szocs Szabolcs, Robert Krajci, Lorincz Levente; 

Linia a III-a: Hildebrand Szabolcs, Cătălin Berdilă-Mihai Georgescu, Adrian Irimia, Mihaly Ede; 

Linia a IV-a: Tamas Nandor, Leonard Pascaru-Pal Zoltan, Marius Mărcuș, Alexandru Cristian Munteanu; 

Antrenori: Marius Trandafir și Irimia Gherghișan.  
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger