Home » , , » HOCHEI: Joi începe Mondialul U 18 IB, calificări, cu Bianca Bobu și Arina Secrieri portarii României

HOCHEI: Joi începe Mondialul U 18 IB, calificări, cu Bianca Bobu și Arina Secrieri portarii României

foto: rohockey.ro
foto: rohockey.ro
Echipa națională feminină sub 18 ani a României va susține între 26 și 29 ianuarie, în Spania, la San Sebastian, meciurile de la Campionatul Mondial Divizia a I-a, Grupa B, calificări. Alături de România și Spania-țara gazdă, la competiție mai participă Australia și Mexic. România va juca primul meci cu Mexic, joi, 26 ianuarie, de la ora 17.30, apoi cu Spania, sâmbătă, 28 ianuarie, ora 21.00, iar ultimul meci va fi jucat cu Australia, duminică, 29 ianuarie, de la ora 17.30.

La Mondialul din Spania poarta echipei României va fi asigurată de două jucătoare de la clubul Dunărea, Bianca Bobu, 16 ani, și Arina Secrieri, 16 ani. Cele două portărițe fac parte din lotul sub 16 ani masculin de la Gladiators Dunărea Galați, iar Bianca Bobu evoluează și în Campionatul Național de Senioare pentru CSȘ Triumf București. 

Pentru Bianca Bobu va fi a doua participare la un Mondial sub 18 ani în timp ce Arina Secrieri este debutantă. Antrenorul celor două jucătoare de la Gladiators Dunărea, Cristi Munteanu, va fi alături de cele două eleve ale sale de la echipa de club, la competiția din Spania, în calitate de antrenor secund al naționalei.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger