Home » , » HOCHEI: Vlastimil Lakosil a plecat de la Dunărea în EPIHL

HOCHEI: Vlastimil Lakosil a plecat de la Dunărea în EPIHLMeciul de duminică din Liga Mol cu MAC Budapesta a fost ultimul la Dunărea pentru portarul ceh Vlastimil Lakosil. Portarul de 37 de ani s-a transferat în Marea Britanie la Hull Pirates în EPIHL (English Premier Ice Hockey League). Pentru Dunărea Vlastimil Lakosil a jucat în două din cele patru competiții în care echipa gălățeană a fost angrenată Liga Mol și Cupa Continentală. În Campionatul Național nu a putut evolua, în competițiile interne apără portarii autohtoni. 

Altfel, după meciul de duminică din Liga Mol Dunărea este pe locul nouă cu 37 de puncte din 34 de jocuri, un punct în spatele echipei de pe locul opt, ultimul care asigură prezența în play-off, ocupat de Ferencváros Budapesta. În Campionatul Național Dunărea ocupă locul patru cu 35 de puncte din 23 de jocuri la șase puncte în spatele echipei de pe locul trei, Progym Gherogheni, 41 de puncte din 24 de jocuri. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger