Home » » Majoritatea pariorilor din Galați vor juca la operatorii online în 2017

Majoritatea pariorilor din Galați vor juca la operatorii online în 2017
Pariorii din Galați au lăsat baltă agențiile de pariuri stradale în favoarea practicării jocurilor la operatorii de pariuri online. 2017 pare să fie anul revoluției pentru industria locală a jocurilor de noroc: pariorii și-u depășit temerile și s-au orientat către varianta mult mai avantajoasă și mai profitabilă de joc, și anume pariurile online.
Cădar Marius, liderul comunității pariorilor din România, PariuriX.com, spune că acest fenomen este unul cât se poate de normal și de bunt simț, mai ales în contextul actual: „Scandalul ONJN i-a îndepărtat pe destui pariori de zona de online. 2016 a fost un an tulburat din acest punct de vedere, însă acum legislația este cât se poate de limpede și partea cea mai bună este că avem și numeroși operatori licențiați definitiv – ce au dreptul de operare până în 2026,” a declarat primul autor al unei cărți tipărite în România ce are ca subiect pariurile sportive.
2017 pare să fie abia primul pas al unui tranzit ce ar urma să se desfășoare parcursul câtorva ani, este de părere specialistul, care ne-a relatat: „Mă aștept ca piața pariurilor online din România să crească cu până la 20% în 2017 și cred că în termen de cel mult 5 ani, majoritatea pariorilor vor juca online,” a declarat expertul care a ajutat peste 10.000 de pariori să migreze online în ultimii 10 ani.

CĂDAR MARIUS LE RECOMANDĂ GĂLĂȚENILOR ACESTE CASE DE PARIURI ONLINE:
EGR Magazine a încununat Unibet ca fiind Operatorul anului 2016. Pariorii pot juca bingo, poker, jocuri de tip casino și bineînțeles, pariuri sportive. Ionel Dănciulescu și Ilie Dumitrescu publică pe site analize detaliate și ponturi. Pentru amatorii de pariuri live, aici se găsește funcția Action Betting, care este bazată pe piețe ultra rapide ce se recompensează în numai câteva secunde.
Platforma de betting exchange cea mai cunoscută și populară în lume are licență și în România. Doritorii pot cumpăra și vinde cote de la ceilalți jucători, dar au ocazia să joace și pariuri obișnuite în secțiunea Sportsbook. La Betfair se pot genera, asigura și închide biletele prin intermediul unor opțiuni interesante. Foarte important este și faptul că departamentul de relații cu clienții funcționează 24 de ore din 24 prin live chat.

Descărcând aplicația Betano dedicată pentru iOs, se poate paria prin comandă vocală. Pariorii apreciază oferta de Liga 1 de acest operator, care nu numai că este bogată în opțiuni inedite de pariuri, ci și pentru că se publică devreme. Completarea experienței vine cu transmisiuni live video din prima ligă, dar și cu multe alte zeci de mii de evenimente sportive transmise anual. Oferta „Marjă 0%” aduce zilnic câteva partide pe care se găsesc cote uriașe.

Intrând la orice oră pe secțiunea de pariuri live de la Netbet vom găsi evenimente pe care să pariem. Acest operator este specializat pe pariuri dinamice și include diverse piețe rapide, chiar și unele cu soluționare la minut. Cei care vânează oferte își vor găsi locul aici, întrucât operatorul obișnuiește să transmită regulat numeroase surprize în privat, pentru a ține mereu jucătorii conectați la principalele evenimente sportive ale momentului.
 Sportingbet PariuriX.com
Agenția Sportingbet îmbină cu adevărat utilul cu plăcutul: interfața actualizată la sfârșitul anului trecut este extrem de ușor de folosit, având un design modern și intuitiv, iar în același timp se bucură de timpi de răspuns cât se poate de rapizi. Și cotele au fost de asemenea substanțial mărite de atunci. Predictorul Fotbalului, un concurs de tip Pronosport la care pot participa gratuit utilizatorii activi, rămâne principala atracție a acestui operator.
PariuriX.com promovează parierea responsabilă. Pariurile pot avea consecințe financiare și pot cauza dependență. Vă rugăm să jucați responsabil!
PariuriX.com - 18+ Site-ul este interzis minorilor – Licență Clasa II prin Decizia ONJN nr. 697/18.04.2016
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger