Home » » VOLEI: Arcada a învins campioana și a făcut primul pas spre finala Cupei

VOLEI: Arcada a învins campioana și a făcut primul pas spre finala CupeiEchipa masculină de volei Arcada a făcut un pas spre finala Cupei. Manșa tur din semifinale, disputată la Craiova, pe terenul campioanei SCMU a fost câștigată de Arcada 3-1. Echipa gălățeană și-a adjudecat primul set în prelungiri 29-27 (7-8, 14-16), gazdele au câștigat setul doi 25-22 (6-8, 16-15), însă Arcada a trecut din nou la conducere după ce a câștigat și setul trei în prelungiri 28-26 (8-6, 16-14). Victoria a fost adusă în setul 4 câștigat 25-21 (8-6, 16-13).  

Returul este programat pentru miercuri, 8 februarie, la Galați. Pentru a se califica în finală Arcada trebuie să câștige minimum două puncte, două seturi. În caz de egalitate de puncte se va disputa set de aur pentru stabilirea echipei care va merge mai departe. Până la returul din Cupă, Arcada va juca sâmbătă, 28 ianuarie, pe teren propriu cu Știința Bacău.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger