PUBLICITATE

Home » » VOLEI: Arcada a învins Vojvodina Novi Sad dar a ratat calificarea în 8-imile Cupei CEV

VOLEI: Arcada a învins Vojvodina Novi Sad dar a ratat calificarea în 8-imile Cupei CEVManșa retur din 16-imile Cupei CEV a fost câștigată de Arcada 3-2, pe teren propriu, cu cei de la Vojvodina NS Seme Novi Sad. Chiar dacă a câștigat meciul cu sârbii Arcada a ratat calificarea în 8-imi. Pentru calificare voleibaliștii gălățeni aveau nevoie de o victorie de trei puncte, 3-0, sau 3-1, după care să tranșeze calificarea în setul de aur.  

După un prim set a fost câștigat de Arcada 25-19 (7-8, 16-11, 21-14), oaspeții și-au adjudecat setul secund 25-22. O opțiune serioasă în ceea ce privește câștigarea setului a fost luată de oaspeți încă din debutul setului când au reușit un parțial 5-0. Pe parcursul setului Arcada s-a apropiat la un punct în mai multe rânduri (15-16, 18-19, 21-22), dar în final oaspeții s-au impus 25-22. Setul trei a fost început de Arcada cu un serviciu direct în fileu, procedeu cu care gălățenii au pierdut setul și calificarea trimițând mingea în plasa fileului în momentele cheie. Pe lângă serviciul ratat din debutul setului Caio de Pra a trimis în fileu din serviciu la 7-8, 17-18. Nu numai Caio de Pra a trimis serviciul în fileu brazilianul a fost ”imitat” de Spînu la 19-20 și Safonov la 22-24. După ce au pierdut și al doilea set au urmat două seturi de palmares câștigate de Arcada 25-21 și 15-12.    

Arcada:  Nemanja Radovic, Caio de Pra, Bojan Janic, Miroslav Gradinarov, Filip Despotovski, Bojan Janic, Andrei Spînu, Nikola Rosic-libero. Au mai jucat: Alexander Safonov, Mihai Dumitrache, Șerban Pașcan, Liviu Cristudor. Antrenori: Martin Stoev, Neculai Harabagiu, Marian Apostu. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger