Home » , » VOLEI: Arcada joacă la Galați cu Știința Bacău, CSU Galați se deplasează la Bacău pentru jocul cu Știința

VOLEI: Arcada joacă la Galați cu Știința Bacău, CSU Galați se deplasează la Bacău pentru jocul cu Știința

Cele două echipe gălățene de volei din prima ligă, CSU Galați-feminin și Arcada-masculin, vor juca sâmbătă, 28  ianuarie, cu reprezentantele Bacăului în Divizia A1 masculin și feminin. La Galați, în Sala Sporturilor ”Dunărea”, de la ora 17.00, echipa masculină Arcada va juca cu cei de la Știința Bacău, în timp ce de la aceeași oră în sala sporturilor din Bacău echipa feminină CSU Galați va juca cu Știința Bacău.    

Gazdele jocurilor de sâmbătă pornesc favorite. În disputa băieților Arcada este pe locul 3 cu 34 de puncte din 14 jocuri, la două puncte în spatele liderului, iar Știința Bacău, nou promovată în prima ligă, ocupă locul 9 cu 11 puncte din 14 jocuri. Fetele de la Știința Bacău ocupă locul 2 în Divizia A1 feminină cu 31 de puncte în 13 jocuri, iar CSU Galați, nou promovată în Divizia A1, este pe locul 11, penultimul, cu 4 puncte din 13 jocuri. În tur Arcada a câștigat la Bacău 3-0, iar le feminin Știința a câștigat la Galați 3-0.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger