VOLEI: Victorie de trei puncte pentru Arcada cu Explorări Baia Mare

20
Într-un meci disputat în devans din etapa a XVI-a, cu ordinea meciurilor inversate față de programarea inițială, echipa masculină de volei Arcada a învins cu 3-0 (-22, -20, -22) Știința Explorări Baia Mare.
Meciul a fost început de gălățeni cu un parțial 3-0 pe serviciile pe serviciile coordonatorului Zhekov, iar la primul timp tehnic de odihnă Arcada a intrat în avantaj 8-5 după ce Zoltan Kovacs a trimis în fileu. După primul timp tehnic de odihnă oaspeții au revenit, au egalat la 8, după care s-au desprins 16-14 la al doilea timp tehnic de odihnă. În finalul setului Arcada a revenit, după mai multe momente de egalitate (19-19, 21-21), iar primul set a fost câștigat 25-22 după un atac al lui Caio de Pra. 
În setul secund Arcada s-a desprins la 13-8. Oaspeții au revenit (13-11) după un time-out cerut de banca lor tehnică, însă Martin Stoev a intervenit și el și a întrerupt seria bună a oaspeților cu un time-out, iar Andrei Spînu a punctat pentru 14-11. Până la final s-a mai înregistrat un moment de egalitate la 18-18, însă finalul de set le-a aparținut gălățenilor care s-au desprins în câștigători după un bloc aut al maramureșenilor și un atac câștigător al lui Șerban Pașcan (25-20). 
Ultimul parțial al jocului a început echilibrat 4-4, 7-7, 8-8, 10-10, 14-14. La al doilea timp de odihnă oaspeții au intrat în avantaj 16-14, după care s-au menținut la conducere 19-17, după un serviciu în fileu al lui Zhekov. În final după ce a egalat la 20 prin Șerban Pașcan, Arcada a câștigat meciul prin două atacuri fulger ale lui Armando Danger. 
Arcada: Andrei Zherkov-Nemanja Radovic, Caio de Pra, Șerban Pașcan, Bojan Ianici, Andrei Spânu, Nicola Rosic-libero. Au mai jucat: Mihai Dumitrache, Liviu Cristudor, Armando Danger. Rezerve: Filip Despotovski, Andrei Laza, Miroslav Gradinarov, Marius Pârvu-libero. Antrenori: Martin Stoev, Marian Apostu, Neculai Harabagiu. 
Arcada este pe primul loc în Divizia A1 cu 40 de puncte din 16 jocuri, un punct și un joc în plus față de echipa de pe locul doi Steaua București. Pentru Arcada urmează două meciuri pe teren propriu, primul miercuri, 8 februarie, în semifinalele Cupei României cu SCMU Craiova, iar al doilea sâmbătă, 11 februarie, în Divizia A1 cu VM Zalău.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal