Home » , » BASCHET: Florin Nini: ”La meciurile de acasă sala ”arde” alături de noi, noi pe teren și fanii în tribună”

BASCHET: Florin Nini: ”La meciurile de acasă sala ”arde” alături de noi, noi pe teren și fanii în tribună”Antrenorul echipei masculine de la clubul Phoenix, Florin Nini, a declarat la Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, că roadele muncii echipei se văd în tribunele ”Polivalentei”, la meciurile de acasă. ”Nu stăm să ne plângem de diferențele de buget dintre echipa noastră și celelalte. Noi suntem o echipă care muncește din greu pentru a fi din ce în ce mai bună, pentru a reuși să își ducă munca până la capăt. Eu zic că acest lucru se vede la meciurile de acasă unde avem sala arhiplină care ”arde” alături de noi, noi pe teren și ei în tribună”, a spus Florin Nini.

Altfel, următorul meci pe teren propriu pentru Phoenix este programat sâmbătă, 11 februarie, de la ora 19.00, cu Dinamo București, meci important pentru calificarea în play-off.   
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger