Home » , » BASCHET: Înfrângere pe terenul liderului pentru fetele de la Phoenix

BASCHET: Înfrângere pe terenul liderului pentru fetele de la PhoenixAl doilea joc din grupa valorică 1-6 LNBF a fost pierdut de echipa feminină a clubului Phoenix cu scorul 61-88, pe terenul liderului Sepsi Sfântu Gheorghe, campioana en-titre a României. Pe sferturi scorul jocului de la Sfântu Gheorghe a fost: 14-27, 15-26, 16-25, 16-10. 

Eugenio Rodrigues a rulat întreaga rotație avută la dispoziție iar cea mai bună marcatoare a fost Shanice Steenholdt cu 15 puncte. Katie Rutan și Alexandra Dumitrache au încheiat meciul în ”double digit” cu câte 10 puncte, Erica Covile și Romina Filip câte 9 puncte, Myneshia McKenzie 6 puncte și Janette Jackson 2 puncte. În ”double digit” a încheiat meciul și Erica Covile cu 10 recuperări. 

După meciul de la Sfântu Gheorghe Phoenix este pe locul 5 în top 1-6 LNBF cu 30 de puncte din 20 de jocuri, 10-10. Următorul meci pentru Phoenix este programat pentru sâmbătă, 25 februarie, de la ora 19.00, la Cluj-Napoca cu ”U”.   
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger