Home » , » BASCHET: Milos Bojovic, cel mai bun marcator din sezonul regulat LNBM

BASCHET: Milos Bojovic, cel mai bun marcator din sezonul regulat LNBMEchipa masculină de la clubul Phoenix a încheiat sezonul regulat LNBM pe locul 9, după decizia FR Baschet de a anula rezultatele Olimpica Baia Mare, echipă retrasă din campionat înaintea ultimei etape. După ce s-au disputat toate cele 18 jocuri din sezonul regulat Milos Bojovic este el mai bun marcator din Liga Națională de Baschet Masculin.   

Sârbul de 35 de ani a evoluat în toate cele 18 jocuri din sezonul regulat și a marcat 349 de puncte, o medie de 19.30 puncte marcate pe meci, cu 9 puncte mai mult decât Mladen Jeremic (BC Timișoara), al doilea clasat în ierarhia marcatorilor de la finalul sezonului regulat. Cele mai multe puncte într-un joc, 27, au fost marcate de Bojovic în victoria 93-87 de pe teren propriu cu Dinamo București. Linia statistică a lui Bojovic, de la finalul sezonului regulat, mai cuprinde 66 de pase decisive, 3.67 media, și 82 recuperări, media 4.56.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger