Home » , » BASCHET: Phoenix deschide grupa valorică 1-6 din LNBF cu un meci în ”Polivalentă” contra CSM Târgoviște

BASCHET: Phoenix deschide grupa valorică 1-6 din LNBF cu un meci în ”Polivalentă” contra CSM TârgovișteDupă ce au încheiat meciurile din sezonul regulat primele șase clasate din LNBF vor juca în faza secundă LNBF, grupa valorica 1-6, pentru stabilirea locurilor de pe care vor juca meciurile din play-off. În deschiderea meciurilor din faza secundă vineri, 17 februarie, de la ora 19.00, la Sala Sporturilor ”Dunărea”, Phoenix va juca cu CSM Târgoviște, recenta câștigătoare a Cupei României în urma turneului de la Sfântu Gheorghe, Covasna.

În faza a II-a LNBF echipele își păstrează punctele acumulate în sezonul regulat. Astfel, Phoenix începe grupa 1-6 de pe locul 5 cu 9-9, în timp ce Municipal  Târgoviște an terminat sezonul regulat pe locul doi cu 14-4. Cele două jocuri din sezonul regulat au fost câștigate de echipa din Târgoviște, 72-53 la Galați și 58-39 la Târgoviște. Programul în turul grupei valorice 1-6 pentru Phoenix poate fi văzut aici.  

Altfel, după meciurile din sezonul regulat Shanice Steenholdt este cea mai bună marcatoare, de la Phoenix, cu 302 puncte în 18 jocuri, medie de 16.78 puncte pe joc. Jeanette Jackson este cea mai bună pasatoare a echipei cu 67 de pase decisive în 18 jocuri, medie 3.94, iar Shanice Steenholdt conduce și la recuperări cu 175 de rebound-uri în 18 jocuri, media 9.72, urmată la scurtă distanță de Erica Covile cu 173 de recuperări în 18 jocuri, 9.61 media. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger