Home » , » BASCHET: Phoenix, egală o repriză cu campioana în LNBM

BASCHET: Phoenix, egală o repriză cu campioana în LNBM

foto: FRBaschet


În ultima etapă din sezonul regulat al Ligi Naționale de Baschet Masculin, Phoenix a pierdut cu socrul 73-63, jocul de pe terenul campioanei României, CSM CSU Oradea. Băieții pregătiți de Florin Nini, fără două piese de bază în jocul de azi Pesic și Gugino, au ținut pasul cu campionii o repriză, la pauza mare cele două echipe se aflau la egalitate 31-31. 

Primul sfert a fost încheiat de Phoenix în avantaj 21-16, după ce pe tot parcursul parțialului Phoenix s-a aflat la conducere. În sfertul secund, încheiat 10-15, Phoenix a fost în avantaj, 25-18, 31-25, însă cu 1.40 înainte de finalul parțialului Oradea a egalat la 31. Sfertul trei a fost decisiv în adjudecarea victoriei iar Oradea s-a impus cu 23-10. Ultimul parțial s-a încheiat 22-19 pentru Phoenix, cu ultimele trei puncte ale jocului marcate de Mihai Grecu, un produs al clubului Phoenix promovat la echipa de seniori împreună cu Stan David

Cel mai bun marcator de la Phoenix a fost Phillip Miller cu 14 puncte (2x3). Ceilalți marcatori de la Phoenix au fost: Cătălin Vlaicu 9 puncte, Milos Bojovic 9, Adrian Guțoaia 9,  Marko Pavlovic 7, Andrei Petică 5, Mihai Grecu 3, Iosif Pârlog și Robert Bolobiță câte două puncte. 

După decizia FR Baschet de a anula rezultatele Olimpic Baia Mare, detalii aici, și înfrângerea de la Oradea, Phoenix a încheiat sezonul regulat LNBM pe locul 9 cu 23 de puncte 5-13, la egalitate cu Dinamo, locul 8, principala beneficiară a retragerii celor de la Baia Mare. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger