Home » , » BASCHET: Phoenix joacă sâmbătă pe terenul liderului în LNBM

BASCHET: Phoenix joacă sâmbătă pe terenul liderului în LNBMFinal de sezon regulat dificil pentru echipa masculină a clubului Phoenix, în cele trei etape rămase de disputat echipa gălățeană va juca pe terenul liderului U-Banca Transilvania (BT) Cluj-Napoca, acasă cu una dintre contracandidatele pentru un loc în play-off, Dinamo București, și pe terenul campionilor de la CSM CSU Oradea. 

Priam dată, sâmbătă, 4 februarie, de la ora 19.00, Phoenix va juca la Cluj-Napoca, în Sala Polivalentă, cu liderul Ligii Masculine, U BT. Jocul de sâmbătă este abordat de Phoenix de pe locul 8 în LNBM cu 6-11 (victorii-înfrângeri), poziție ce ar putea fi păstrată în eventualitatea unui eșec, cele două adversare pentru poziția a VIII-a, Dinamo (5-12) și Craiova (4-13) au meciuri la fel de dificile, cu Oradea respectiv Pitești. U BT conduce în LNBM cu 15-2. Meciul de la galați, din tur, a fost câștigat de clujeni 82-76. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger