Home » , » BASCHET: Phoenix a pierdut jocul de pe terenul liderului

BASCHET: Phoenix a pierdut jocul de pe terenul lideruluiÎn etapa a XX-a din LNBM echipa masculină a clubului Phoenix a pierdut cu scorul 66-95, jocul de pe terenul liderului U BT Cluj-Napoca. Pe sferturi sorul a fost: 17-14, 32-20, 22-14, 24-18. De remarcat, Phoenix  a început meciul cu un parțial 10-0 și până cu 3.36 înainte de finalul primului sfert echipa gălățeană s-a aflat al conducere. 

Cel mai bun marcator al jocului a fost Tony Gugino cu 16 puncte (1x3). Milos Pesic a fost al doilea marcator de la Phoenix cu 14 puncte (1x3). Adrian Guțoaia a contribuit cu 9 puncte, Drew Brandon (1x3) și Cătălin Vlaciu au marcat câte 7 puncte, Andrei Petică 6 puncte, Phillip Miller, la primul joc pentru Phoenix a marcat 3 puncte, iar Milos Bojovic și Iosif Pârlog au marcat câte două puncte. 

După înfrângerea de la Cluj-Napoca, de pe terenul liderului, Phoenix a coborât pe locul 9 cu 6-12, victorii-înfrângeri, 24 de puncte, la egalitate de puncte cu echipa de pe locul 8, Dinamo București, adversara din următoarea etapă a gălățenilor, 11 februarie, echipă ce a învins în etapa curentă campioana CSM CSU Oradea.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger