Home » , » BASCHET: Phoenix a pierdut la 7 puncte cu Olimpia CSU Brașov și părăsește Cupa în sferturi

BASCHET: Phoenix a pierdut la 7 puncte cu Olimpia CSU Brașov și părăsește Cupa în sferturi

foto: Phoenix Galați facebook
foto: Phoenix Galați facebook

Dacă sezonul trecut echipa feminină a clubului Phoenix a părăsit Cupa după ce a fost eliminată în semifinale, în cadrul turneului final, final four, de la Brașov, de Olimpia CSU Brașov, în actuala ediție a Cupei Phoenix părăsește competiția eliminată de aceeași echipă Olimpia CSU Brașov, în sferturi, în cadrul turneul final, Final 8, de la Sfântu Gheorghe. Sfertul de finală cu Olimpia a fost pierdut de Phoenix 64-71 (20-22, 16-14, 18-20, 10-15), după un meci echilibrat în care învingătoarea s-a decis în ultimul sfert.

La pauza mare cele două echipe au intrat la egalitate 36-36. După ce Olimpia a câștigat primul sfert 22-20, scorul parțialului a fost stabilit de echipa din Brașov în ultima secundă a sfertului, Phoenix a câștigat al doilea parțial 16-14. Egalitatea a fost adusă prin intermediul unei aruncări de două puncte marcate de Erica Covile cu 6 secunde înainte de pauză. Sfertul trei a fost încheiat de Phoenix cu un deficit de 2 puncte, 18-20. La fel ca în celelalte două parțiale scorul, 54-56, fiind stabilit în final, cu 4 secunde înainte de expirarea timpului. În ultima parte Olimpia a marcat șase puncte consecutive în primul minut și s-a desprins decisiv (62-54). 

Pentru Phoenix cea mai bună marcatoare a fost Erica Covile cu 17 puncte. Pe lângă cele 17 puncte Erica Covile a mai reușit și 14 recuperări încheind meciul în ”double-double”, la fel ca Shanice Steenholdt 15 puncte și 11 recuperări. O altă jucătoare de la Phoenix a încheiat în "double digit", Katie Rutan cu 10 puncte marcate (2x3). Celelalte marcatoare pentru Phoenix au fost Alexandra Dumitrache 9p, (1x3), Myneshia McKenzie 8p, Romina Filip 5p. 

Pentru Phoenix urmează debutul în Grupa 1-6, sâmbătă, 18 februarie, echipa gălățeană va juca pe teren propriu cu Municipal Târgoviște. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger