Home » , » BASCHET: Phoenix se oprește în sferturile Cupei, după un meci echilibrat cu BC Mureș

BASCHET: Phoenix se oprește în sferturile Cupei, după un meci echilibrat cu BC Mureș

foto: frbaschet.ro

Echipa masculină de la clubul Phoenix a ratat calificarea în semifinalele Cupei. În sferturi Phoenix a pierdut cu socrul 75-85 (21-21, 19-19, 23-20, 12-25) meciul cu BC Mureș Târgu Mureș. Chiar dacă Phoenix a încheiat meciul cu -10, băieții lui Florin Nini au pierdut meciul în debutul ultimului sfert al jocului, când au avut 5 puncte avans.

La pauza mare cele două echipe au intrat la egalitate 40-40, după cele două sferturi încheiate la egalitate 21-21 și 19-19. Mureșul a condus prima, Phoenix a revenit și a egalat prima oară la 11, după un coș de două puncte marcat de Bojovic, după care gălățenii au preluat conducerea, 15-14, cu trei minute de final după o reușită de două puncte marcată de Pesic. Mureșenii au preluat din nou conducerea, dar în finalul sfertului inaugural, cu 12 secunde rămase de disputat, Phoenix a egalat la 21 prin Vlaicu și Miller, punctele egalării fiind aduse cu 7 secunde înainte de final. Mureșul a condus prima și în sfertul doi, Phoenix a revenit la 28-27 cu un ”three-point play” marcat de Brandon. Mureșul a continuat la conducere, Phoenix a revenit prin coșurile de trei puncte marcate de Tony Gugino, 38-35, cu 2 minute înainte de final. Scorul primei reprize 40-40 a fost stabilit, la fel ca în primul sfert, prin punctele marcate de Miller și Vlaicu.

În debutul sfertului trei, după ce a recuperat un deficit de 5 puncte Phoenix a trecut în avantaj. Prima dată Pesic a egalat la 45 cu un ”three-point play”, iar Bojovic a marcat pentru desprindere 47-45. Cu 42 de secunde înainte de finalul parțialului s-a înregistrat cel mai mare avantaj pentru Phoenix +7, 56-63, după un coș de două puncte marcat de Andei Petică. Până la finalul sfertului Mureșul a marcat 4 puncte, toate din libere. Phoenix a început bine ultimul parțial, Gugino a marcat de două ori și a menținut echipa la conducere 65-60 și 67-62. Mureșul a replicat cu 13 puncte marcate consecutiv și s-a desprins la 75-67. Aproape de finalul jocului Phoenix s-a apropiat la 4 puncte, după două libere marcate de Pesic, 79-75, dar până la final Mureșul a mai marcat 6 puncte toarte din libere.  

Pentru Phoenix cel mai bun marcator a fost Milos Bojovic cu 20 de puncte. În ”double digit” a terminat jocul și Tony Gugino 16 p (4x3). Au mai marcat pentru Phoenix: Milos Pesci 9p, Cătălin Vlaicu 7p, Andrei Petică, Adrian Guțoaia și Drew Brandon câte 6p, Phillip Miller 5p.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger