Home » , » FOTBAL: FC Universitatea își prezintă lotul în cadrul unui meci amical cu SC Oțelul

FOTBAL: FC Universitatea își prezintă lotul în cadrul unui meci amical cu SC OțelulCu două săptămâni înainte de startul returului Ligii I, echipa feminină FC Universitatea Galați își va prezenta lotul cu care va aborda partea a doua a sezonului. Duminică, 26 februarie, de la ora 15.30, la Sala Sporturilor ”Dunărea”, clubul gălățean își va prezenta echipa cu care va evolua în retur. Cu acest prilej ”panterele negre” vor susține un meci amical inedit cu SC Oțelul.

”Mulțumim celor de la Suporter Club Otelul Galați pentru că au acceptat invitația noastră. Pe 26 februarie, vom prezenta lotul pentru retur și sperăm cu această ocazie să contribuim și la mediatizarea fotbalului feminin gălățean. Evenimentul va avea loc la Sala Sporturilor, pentru a oferi în premieră un meci de fotbal intre două echipe care reprezintă orașul Galați. Se va organiza și o tombolă,  doamna Alina Grigorescu, de la Yves Rocher Romania, va oferi produse suporterilor”, ne-a spus unul dintre antrenori și președintele clubului Gabriel Călinescu.  

FC Universitatea va relua jocurile din Liga I duminică, 12 martie, pe teren propriu cu un meci în care va întâlni liderul Universitatea Alexandria. Înaintea returului Ligii I FC Universitatea este pe locul 5 în Liga I cu 7 puncte din 7 jocuri. Programul în retur al fetelor de la FC Universitatea poate fi văzut aici.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger