Home » » FOTBAL: FC Universitatea și-a aflat programul de la turneul de futsal

FOTBAL: FC Universitatea și-a aflat programul de la turneul de futsal


Între 17 și 19 februarie, la Odorheiu Secuiesc, o echipă sub 17 ani de la FC Universitatea va participa la un turneu de futsal. Gabi Călinescu, antrenorul și președintele clubului, ne-a vorbit despre componența grupei și programul echipei la turneul din Harghita: ”Vineri, 17 februarie, vom pleca la Odorheiu Secuiesc, urmând să jucăm pe data de 18 februarie, în grupa A, alături de Vassas Femina Odorheiu Secuiesc, CSM Pascani și Vulpițele Galbene Roman. Sunt 5 grupe și locul 1 se va califica direct în sferturi și încă 3 echipe de pe locul 2 din cele 5 grupe, urmând ca duminică să joace cele 8 echipe în sferturi. Doar primele trei echipe vor fi premiate la final. Sunt șanse sa ne calificăm în sferturi deoarece avem fete talentate, serioase și cu o mare dorință de a face o impresie buna la acest turneu”. 

Despre lotul cu care va participa la turneu Gabi Călinescu ne-a spus: ”Vom participa la acest turneu cu următoarele fete: Carmen Marcu, Andreea Surcica, Roxana Ioan, Mirela Ciobotaru, Laura Pamfile, Mihalea Baglae, Denisa Negoiță și Diana Berlea. Această competiție se adresează jucătoarelor născute în anul 2000 și mai mici”
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger