Home » » FOTBAL: Gabi Călinescu: ”Anul acesta, cu siguranță, vom forma și echipa a doua”

FOTBAL: Gabi Călinescu: ”Anul acesta, cu siguranță, vom forma și echipa a doua”Planuri de dezvoltare la echipa de fotbal feminin a orașului. Președintele și unul dintre antrenorii grupării gălățene, Gabriel Călinescu, ne-a declarat că în acest an clubul gălățean vrea să înființeze echipa satelit, echipă ce urmează să activeze în Liga a II-a, al treilea eșalon în fotbalul feminin din România. ”Anul acesta, cu siguranță, vom forma și echipa a doua, pe care o vom înscrie în Liga a II-a. Această Ligă a II-a este la primul sezon de la înființare”, ne-a spus Gabriel Călinescu.

Pe lângă echipa satelit clubul gălățean are în plan înscrierea junioarelor în campionatele rezervate categoriilor respective de vârstă: ”Cel târziu din 2018, dorim să înscriem și junioarele în campionatul dedicat lor”, ne-a spus Gabriel Călinescu.

Altfel, între  18 și 19 februarie, la Odorheiu Secuiesc, județul Harghita, echipa sub 17 ani de la FC Universitatea, va participa la un turneu de futsal, ce are ca obiectiv formarea echipei naționale feminine de futsal a României-sub 17 ani.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger