Home » » FOTBAL: Gabi Călinescu: ”Mulțumim SC Oțelul pentru că au acceptat invitația noastră de la prezentarea lotului!”

FOTBAL: Gabi Călinescu: ”Mulțumim SC Oțelul pentru că au acceptat invitația noastră de la prezentarea lotului!”Gabi Călinescu, antrenorul și președintele de la FC Universitatea, echipa de fotbal feminin a orașului, ne-a comunicat că duminică, 26 februarie, echipa gălățeană își va prezenta lotul la Sala Sporturilor ”Dunărea”, iar la eveniment va participa și echipa suporterilor, SC Oțelul: ”Mulțumim celor de la Suporter Club Otelul Galați pentru că au acceptat invitația noastră! Pe 26 februarie vom prezenta lotul pentru retur și sperăm cu această ocazie să contribuim și la mediatizarea fotbalului feminin gălățean. Evenimentul va avea loc la Sala Sporturilor și vom încerca să facem un cuplaj cu alte echipe care vor juca în ziua respectivă pentru a oferi în premieră un meci de fotbal intre două echipe care reprezintă orașul Galați. În legătură cu ora la care se va organiza evenimentul vom reveni cu informații”, ne-a spus Gabi Călinescu.  
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger